İlçemiz Mahallelerinde Çöp Konteyneri Dağıtıldı.

"Çevre sorunları hepimizin çok hassas olduğu konulardır. Çünkü, çevre temizliği doğrudan insan sağlığını ilgilendirmektedir. Bu yüzden çevre sağlığı ve temizliği doğrudan insan sağlığı ve temizliğini etkilemektedir. Çevre temizliğinin en önemli unsurlarından biri de hiç kuşku yok ki atıklardır. Özellikle, kısaca çöp adını verdiğimiz evsel atıklar çevre temizliği konusunda en önde gelen faktördür.Çöp konusu yılın her döneminde önemlidir; ancak, özellikle bahar ve yaz aylarında mevsim koşulları nedeniyle daha bir öne çıkmaktadır. Belediyemiz tarafından yaz aylarının başlaması ile birlikte, genel anlamda, temizlik çalışması başlattık. Dağıtımını yaptığımız Çöp Konteynerleri şuan için yetersiz ama önümüzde ki günlerde artarak devam edecek ve ilçemiz daha temiz ve ferah olacak.